Groothandel

De groothandelstak van Venhorstplant richt zich op professionele groenverbruikers. De klantenkring bestaat uit hoveniers, tuincentra, grootgroenvoorzieners, gemeenten en instellingen, kortom iedereen die beroepsmatig binnen de groensector actief is. Op het afhaalcentrum van Venhorstplant kunt u zelf de benodigde beplanting bij elkaar zoeken. U vindt er een enorm assortiment tuinplanten van goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Eventueel kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen bij het vinden van de juiste planten. Mocht u toch nog iets missen, dan leveren we dit doorgaans binnen enkele dagen na.

Het terrein is overzichtelijk ingedeeld in diverse productgroepen. Waar mogelijk staan de planten binnen een groep alfabetisch gerangschikt. Alles is gelabeld en voorzien van een barcode, waardoor een snelle afwikkeling gegarandeerd is.Goede logistieke lijnen, brede toegangspaden en een goede ontsluiting van het terrein zorgen ervoor dat onnodig oponthoud voorkomen wordt. Ook de ruime opzet van de laad- en losplaats dragen bij aan een snelle orderverwerking.

In het hoogseizoen kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Het gehele afhaalcentrum is dan verlicht. In alle rust kunt u dan uw beplanting bij elkaar zoeken zodat u en/of uw medewerkers de volgende dag direct aan de slag kunnen.

Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat u uw beplanting vooraf bij ons besteld. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip klaarstaat. Het is dan alleen nog een kwestie van opladen en wegrijden, wat u een flinke tijdsbesparing oplevert. In overleg kunnen we desgewenst ook op locatie leveren.

Als geen ander weten we dat incomplete leveringen erg vervelend kunnen zijn. Dit kost tijd, ergernis en geld. Daarom hebben we bij Venhorstplant het compleet maken van beplantingslijsten tot onze specialiteit gemaakt. U zoekt, wij vinden, dit is onze kracht en uw gemak.

Wilt u eerst een offerte voor uw beplanting, dan is dit geen probleem. Wij zorgen te allen tijde voor een passende aanbieding bij uw aanvraag.

Wij nodigen u graag uit om eens een bezoek te brengen aan ons bedrijf.