Malus Fruit4Sure® – Zuilappel    

  • Habitus: Boom
  • Blad: Groen, Roodgroen, Bladverliezend
  • Bloemen: Witte / Roze bloesem
  • Afmeting: 50cm. breed, hoogte zelf te bepalen
  • Bloeiperiode: April, Mei
  • Winterhardheid: Goed winterhard

Plantadvies:

Plant Fruit4Sure® in goed doorlatende voedzame grond. Bv. Vivimus universeel. Rijkelijk water geven na het planten. Deze fruitboompjes kunnen in de volle grond, maar ook in een pot voor op het balkon of terras.

          

Snoeien:

De Fruit4Sure® bomen zijn zo veredeld dat de groei compact en kolom- of zuilvormig is. Een voordeel is dat u de boompjes niet hoeft te snoeien. de breedte van de Fruit4Sure® boompjes wordt z’n 50 cm. De hoogte van de boom kunt u zelf bepalen door simpelweg het boompje op gewenste hoogte te snoeien.

          

Yellow Apple                                         Mini Red Apple

Bemesten:

Geef in het voorjaar organische mest of meststof voor fruit (DCM). Ook fruit in potten moet uiteraard af en toe bemest worden tijdens het groeiseizoen en vooral belangrijk is dat bij warm weer de potgrond niet volledig uitdroogt! Controleer deze dan 2 x per dag en geef indien nodig voldoende water!  Goede bemesting zorgt voor gezonde plant, Fruit4Sure® is veredeld en goed ziekte resistent.

 Red Apple

Speciaal:

Fruit4Sure® boompjes bloeien in het voorjaar zeer rijk, dit is niet alleen fraai om te zien, maar heeft ook een bijzondere functie. Deze bloei is namelijk nodig voor de bestuiving waardoor er in het najaar vruchten geoogst kunnen worden. Fruit4Sure® is 100% zelfbestuivend en daardoor onafhankelijk van bestuivers. Fruit4Sure® geeft u de garantie dat u binnen één jaar zelf fruit plukt.       Fruit4Sure® is te gebruiken: In de tuin, op het terras, op het balkon, maar is ook erg leuk als afscheiding of als haag; Plant om de 30cm. een Fruit4Sure® boompje en u krijgt een bijzondere tuinafscheiding. In het voorjaar een bloeiende muur van fruitbloesem en in het najaar een muur van vruchten. Leuk voor kinderen om een lekkere handappel te kunnen plukken en nog gezond ook.                    Fruit4Sure® = zeker oogsten!

Verkrijgbaar:

Op dit moment zijn te verkrijgen: Malus Mini Red Apple, Malus Yellow Apple en Malus Red Apple. (Appel)

Vanaf half maart as. hebben we ook de Prunus avium Sweet Cherry (Kers) en  Pyrus communis Sweet Pear (Peer)